Genieten van het leven in een energieneutrale woning

De omgeving

Sint Odiliënberg is een rustige plaats in het Midden-Limburgse Roerdal. Deze kern met ruim 3.300 inwoners is onderdeel van de gemeente Roerdalen en wordt ook wel de Parel aan de Roer genoemd. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u zowel in Sint Odiliënberg als de overige vijf kernen van Roerdalen terecht in verschillende supermarkten, winkels en speciaalzaken. Roermond bereikt u met de auto binnen een kwartier, of met de fiets in een half uurtje.

De romaanse basiliek uit de 11e eeuw en de gerestaureerde beltmolen en verschillende kastelen en rijksmonumenten zijn bijzondere cultuurhistorische bezienswaardigheden in Sint Odiliënberg. En brengt u uw vrije tijd graag actief door? Dan komt u in de omgeving volop aan uw trekken. Er zijn talloze mooie wandel- en fietstochten te maken, de waterrijke omgeving biedt u volop kans om te genieten op of langs het water en bij Burggolf Herkenbosch is het prettig golfen. Met bossen, heide, beekjes en weilanden is het volop genieten van de natuur, bijvoorbeeld in ’t Zittard, het Leropperveld, het Munnichsbos, de Linnerheide, Reigersbroek, Nationaal Park De Meinweg, Grenspark Maas-Swalm-Nette en verschillende omliggende landgoederen.

Lees verder: de VitaalWoning

Interesse of meer informatie?

Neem contact op met:

AB&P Vaassen

AB & P Vaassen

Roersingel 6
6041 KX Roermond
tel. 0475 331 133
info@vaassen.nl


Aan de inhoud van deze website of de brochure, inclusief tekeningen, teksten en impressies kunt u geen rechten ontlenen.