Genieten van het leven in een energieneutrale woning

Al uw woonwensen in vervulling

Een VitaalWoning is interessant als u nadenkt over hoe u wilt wonen in een volgende levensfase. Een prettige woonlocatie, snelle, onderhoudsarme nieuwbouw, energieneutraal, meebewegend in uw leefbehoeften, een zeer aantrekkelijke aankoopprijs, ruim en licht in opzet, een aangelegde tuin met terras, … Wat wenst u nog meer in een woning?

Daarom is leven in een VitaalWoning zo prettig:

  • Ruim: woningtype 1: ca. 115 m2 woonoppervlakte, ca. 20 m2 carport en een omheinde, onderhoudsarme tuin van ca. 34 m2, inclusief terras.
    Woningtype 2: ca. 140 m2 woonoppervlakte, met een inpandige garage of derde slaapkamer, een dubbele carport van ca. 35 m2 en een tuinoppervlakte van ca. 200 m2.
  • Licht: grote ruiten, uitgevoerd in dubbel, hoog rendementsglas, zorgen voor een royale lichtinval en een prettige woonbeleving.
  • Comfortabel: de woning is gebouwd met onderhoudsarme materialen en wordt met een onderhoudscontract voor de geïntegreerde technische installaties geleverd. Daardoor heeft u er geen omkijken naar, waardoor u alle tijd heeft om te genieten van het leven [1]. Via de huisautomatisering (domotica) kunt u communiceren met familie, vrienden of verzorgers buiten het huis, als u behoefte aan ondersteuning heeft. Om u nog meer te ondersteunen in uw leefgemak, kunt u het systeem uitbreiden met intelligente modules naar keuze.
  • Energieneutraal en duurzaam: uw VitaalWoning is hoogwaardig geïsoleerd en luchtdicht, duurzaam en energieneutraal gebouwd. De zonnepanelen op uw dak produceren zoveel elektriciteit als u in de woning verbruikt. De ultramoderne technologie zorgt voor een optimaal energieverbruik, dat u op elk moment kunt aflezen via het domoticasysteem. Voor de verwarming, het warme water en de ventilatie zijn er een warmte terugwininstallatie (WTW) en luchtwarmtepomp, die slim gebruikmaken van het temperatuurverschil binnen en buiten de woning. Deze combinatie maakt dat u uw energielasten tot nul kunt reduceren, terwijl het klimaat in uw woning zeer behaaglijk is. U verwarmt, ventileert en kookt met de elektriciteit die u zelf opwekt. Zonder gasaansluiting voldoet de woning bovendien aan de nieuwste woningregels van 2020. De technische installaties worden online gemonitord, waardoor eventuele storingen op afstand verholpen kunnen worden.
  • Snel beschikbaar: de woning wordt volledig vooraf geprefabriceerd in onze fabriek, in delen naar de woonlocatie getransporteerd en vervolgens ter plaatse gemonteerd. Daardoor mag u rekenen op een aanzienlijk kortere bouwtijd vergeleken met traditionele bouwmethoden en beperkt u uw (dubbele) woonlasten tot het minimum. Bovendien is deze manier van bouwen niet alleen snel, maar ook bijzonder milieubewust.
  • Compleet: uw VitaalWoning wordt inclusief zeer complete basisvoorzieningen, vloeren, wanden en buitenruimte opgeleverd. Wanden en vloeren zijn gereed voor een afwerking in uw persoonlijke smaak. Deze opzet geeft u de maximale flexibiliteit om van de VitaalWoning uw eigen thuis te maken. De keuken is voorzien van alle aansluitpunten voor apparatuur van optioneel uw eigen favoriete merk. De badkamer en het toilet zijn ingericht met sanitair en accessoires van A-merken en ook de gebruikte technische installaties zijn van de beste kwaliteit. De oprit en de tuin worden voor u beklinkerd en aangelegd, inclusief terras, omheining, gras en buitenverlichting.
  • Prettige woonlocatie: uw nieuwe woning ligt dichtbij alle faciliteiten in Sint Odiliënberg, Roermond en de omliggende plaatsen en de natuurgebieden het Munnichsbos, de Linnerheide, Mortelshof en de Meinweg.
  • Aantrekkelijk geprijsd: de VitaalWoning is niet alleen in de aanschaf, maar ook tijdens het wonen bijzonder aantrekkelijk in prijs. Vraag de makelaar om meer informatie.

Bekijk de plattegronden

 

[1] Gebaseerd op een gemiddeld jaarlijks verbruik van een tweepersoonshuishouden, exclusief het gebruik van een elektrische auto. U kunt optioneel naar wens meer zonnepanelen laten plaatsen.

Interesse of meer informatie?

Neem contact op met:

AB&P Vaassen

AB & P Vaassen

Roersingel 6
6041 KX Roermond
tel. 0475 331 133
info@vaassen.nl


Aan de inhoud van deze website of de brochure, inclusief tekeningen, teksten en impressies kunt u geen rechten ontlenen.