Genieten van het leven in een energieneutrale woning

Welkom in uw VitaalWoning

Als u aankomt bij uw VitaalWoning (woningtype 1), loopt u over de oprit met carport naar de voordeur. Via de voordeur betreedt u de compacte entreehal. Hier bevinden zich de deur naar de woonkamer, het eerste toilet, de binnendeur naar de berging en de meterkast (met slimme meter, de watermeter en de computer voor de domotica). De volledige woning is voorzien van vloerverwarming.

De lichte woonkamer met open eilandkeuken kijkt uit op de tuin

In de entreehal opent u de deur naar de woonkamer. Daar is ruimte voor een gezellige zithoek en eethoek. De openslaande terrasdeuren naar de tuin en het raam aan de voorzijde van de woonkamer zorgen voor een prettige lichtinval in de gehele ruimte. De open keuken met kookeiland ligt om de hoek van de L-vormige woonkamer. Uiteraard heeft u alle vrijheid om te kiezen in de afwerking van uw droomkeuken. Kastdeuren zijn standaard uitgevoerd in wit. Het keukenblok is afgedekt met een duurzaam, antraciet kunststof blad en omvat een inductie kookplaat (60 cm), een geïntegreerde vaatwasser, een RVS spoelbak en een keukenmengkraan in chroom. Boven het kookeiland hangt een eilandafzuigkap in RVS (90 cm). De inbouwkoelkast is tegen de achterwand geplaatst. Hier kunt – u indien gewenst – ook een bijkomende kastenwand laten plaatsen. De aansluitingen voor bijvoorbeeld een combimagnetron, (stoom)oven of koffieapparaat zijn voorzien, u kiest zelf of en welke apparatuur u erbij plaatst en of u bijvoorbeeld ook een extra breed werkblad wenst (tegen geringe meerkosten). 

Een luxe badkamer met alle privacy

Vanuit de eetkamer leidt een aparte deur u naar een tweede hal. Van hieruit heeft u toegang tot de badkamer met tweede toilet en de twee slaapkamers.

De wanden van de badkamer zijn volledig betegeld in een stijlvolle, witte of grijze tegel en combineren mooi met de antracieten anti-slip gietvloer. De royale, witte wastafel met mengkraan is geplaatst in een stijlvol badkamermeubel met een grote spiegel en geïntegreerde led-verlichting. Naast de wastafel vindt u een stopcontact. U stapt moeiteloos in de inloopdouche met eco-mengkraan, RVS afvoergoot en douchewand in glas. Uw handdoeken droogt en verwarmt u op de elektrische designradiator.

Twee slaapkamers met tuinzicht

Terug in de hal, neemt u een kijkje in de twee slaapkamers. Deze kijken net als de eetkamer uit op de tuin, waardoor u verzekerd bent van alle rust en privacy. Natuurlijk staat het u vrij om één van deze kamers als werk- of hobbykamer te gebruiken. Door de tussenwand niet te laten plaatsen, maakt u er eenvoudig een royale master bedroom van, eventueel met een door u zelf te plaatsen dressing.

De berging is toegankelijk vanuit het huis en via de oprit

De berging bereikt u zowel via de entreehal bij de voordeur, als via een tweede, extra brede buitendeur naast de voordeur. Dit is een heel praktische ruimte. U vindt er een wit keukenblokje met twee bergkastjes, een warm- en koudwaterkraan en een spoelbak. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de droger al voorzien. Er is een stopcontact, bijvoorbeeld voor het opladen van uw elektrische fiets of scootmobiel. Ook bevinden zich hier de omvormer van de zonnepanelen, de luchtwarmtepomp, de WTW-installatie, het drukvat en de verdeler van de vloerverwarming. Op uw telefoon, tablet of PC kunt u de prestaties van de geïnstalleerde technieken en de opbrengst van de zonnepanelen aflezen. De berging biedt daarnaast plaats voor een wasrek of opbergkast, tuinstoelen, koffers en de andere dingen die u graag opbergt.

Volledig aangelegde buitenruimte

Bij de oplevering van de woning zijn zowel de achtertuin als de groenstrook aan de voorzijde van de woning al aangelegd. De oprit onder de carport is beklinkerd en naast de voordeur is een buitenlicht voorzien.

Ook aan de eventuele aansluiting van een laadpaal voor uw elektrische wagen is al gedacht. Op de groenstrook voor het huis en in de achtertuin ligt gras. De oprit en het tuinterras zijn bestraat met een klinker die past bij de uitstraling van het huis. De tuin is omheind met een stijlvolle afrastering en voorzien van een buitenkraan met afvoerputje en buitenverlichting.

Woningtype 2

Woningtype 2 is qua bouwmethode, hoge kwaliteit van bouwmaterialen en gebruikte technieken hetzelfde als woningtype 1, maar beschikt over een extra ruimte die u als garage of derde slaapkamer kunt gebruiken, een bredere carport voor twee auto’s en een grotere woonoppervlakte. De aanleg van de tuin is niet voorzien, waardoor u deze geheel naar eigen inzicht kunt inrichten.

Lees verder: innovatief woonconcept

Interesse of meer informatie?

Neem contact op met:

AB&P Vaassen

AB & P Vaassen

Roersingel 6
6041 KX Roermond
tel. 0475 331 133
info@vaassen.nl


Aan de inhoud van deze website of de brochure, inclusief tekeningen, teksten en impressies kunt u geen rechten ontlenen.